Gorabet Üyelik

Gorabet Üyelik

Gorabet, 2016 senesinden beri piyasada yer alan lisanslı bir bahis firmasıdır. Güvenilir işletme, İspanya La Liga sponsorları arasında dikkat çeker. Sunulmuş olan tüm oyun hizmetleri ve promosyonlara katılım için Gorabet üyelik aşamasının tamamlanması gerekiyor. Ayrıntılar ise yazımızın devamında.

Gorabet Üyelik Şartları

Resmi siteden hesap açmak isteyen kişilerin Gorabet üyelik şartlarını bilmesi lazım. Bunlar şöyledir;

  • 18 yaşından küçük olanların hem resmi siteye erişim sağlaması hem de buradan bir hesap oluşturması söz konusu değildir.
  • Vatandaş olmayanlar için de aynı durumun geçerli odluğunu hemen ifade etmek gerekiyor. Bunun nedeni ise özellikle para çekimi ve yatırımı gibi birtakım işlemlerde TC kimlik numarasının talep edilmesidir.

Bunları sağlamış olan bir kişinin Gorabet kayıt işlemini yapmasının önünde hiçbir engel yoktur.

Gorabet Üyelik Dikkat Edilecekler

Gorabet üyelik alımında dikkat edilecek olan birtakım hususlar vardır ve bunlar şu şekildedir;

  • Gorabet sitesinden hesap açmak isteyen kişilerin bu işlemi aynı bilgilerle ve sadece tek bir defa yapabilmeleri mümkündür. Çoklu üyeliğine hiçbir zaman Gorabet tarafından izin verilmediğini bilmeniz gerekiyor.
  • Sizden birtakım bilgiler talep edilir ve bunların kutucukların içine yazılması şarttır. Yalan ifade, yanlış beyan gibi durumlar söz konusu olduğunda işletme üyeliğinizi kabul etmez.
  • Üçüncü şahısların her türlü bilgisinin üyelik için kullanılması ve de yazılması yasaktır.
  • Tüm bunlara ek olarak bilgilerin ifade edilmesinden sonra onay işlemi tamamlanmak zorundadır.

Gorabet Üyelik Hesap Bilgileri

Gorabet üyelik almak adına ilk olarak ilgili bölümde tek tıkla online olmak gerekiyor. Yeşil renge sahip olan ve sağ üst kısımda dikkat çeken üye ol butonuna tıklanmasının ardından üç farklı bölüm karşınıza gelir. En solda hesap bilgileri başlığıyla tasarlanmış bir alan vardır.

Kullanıcı adının buradan oluşturulması gerekiyor. Devamında ise soyadı ve isim bilgileri eklenmelidir. Bunun yanı sıra eğer ikinci bir adınız varsa onu da yazmayı unutmayın. Bu bölümde doldurulması gereken bir diğer kısım cep telefonu numarasıdır. Kullanımda olan email adresinin eklenmesinden sonra artık diğer aşamaya kolaylıkla geçebilirsiniz.

Gorabet Üyelik Kişisel Bilgiler

Gorabet hesap açma işlemlerinde kişisel bilgilerin yazılması büyük önem arz eder. Şifre burada oluşturulur. Karakter sayısının en az 8 olması gerektiğini unutmamalısınız. Üstelik içinde rakamların ve harflerin kombin edilmesi de lazım. Cinsiyet kısmında üç tane opsiyon vardır. Bunlar beyan etmek istemiyorum, erkek ve kadın şeklindedir.

Para birimi alanı otomatik şekilde Türk Lirası olarak seçilmiştir. Devamında doğum tarihi bilgileri Gorabet site kaydı için gün, ay ve yıl şeklinde girilmelidir. Ülke, adres ve şehir alanlarını da dikkatli şekilde doldurmayı unutmamalısınız.

Gorabet Üyelik Aktivasyon

Gorabet üye aktivasyon, tamamlanması gereken en son işlem olarak dikkat çeker. Bunun öncesinde bilgileri onayla kısmındaki iki kutucuk içine tik koyulmalıdır. Bunu sağladıktan sonra üye ol butonuna basmalısınız. Şirket size bir email yollayacaktır.

Elektronik posta adresinizi kontrol ederek size gelmiş olan linke tıklamalısınız. Sistem sizi Gorabet firmasının ana sayfasına yönlendirecektir. Yeni tanımlanmış olan şifre ve kullanıcı adı bilgilerinin girilmesi, aktivasyon için yeterlidir.

S.S.S

Gorabet kayıt şartları nelerdir?

Gorabet üye ol için yaşınızın en az 18 olması gerekiyor. Vatandaşlık numarası ve istenilen bilgilerin doğru bir biçimde yazılması diğer kriterlerdir.

Gorabet hesap açma işlemlerinde hangi bilgilerin verilmesi lazım?

Gorabet üyelik adına; isim, soyadı, cep telefonu numarası, email adresi, şifre ve kullanıcı adı bölümlerinin doldurulması esastır.

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

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*